Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Apátsági Viator Étterem és Borbár
Cím: 9090 Pannonhalma, Vár u. 1Email: viator@viator.co.hu
Web: www.viator.co.huTelefon: +36 96 570 200, +36 30 213 600
Fax: 06 96 570 240Gps: 47.5468792 , 17.7432600

Bemutatkozás

A VIATOR Apátsági Étterem és Borbár a pannonhalmi Kosaras dombon, a Pannonhalmi Fõapátság új látogatóépületében nyitott meg 2010. május 28-án. A VIATOR a pannonhalmi bencés szerzetesközösség gasztronómiai jelképe: egyszerre tradicionális és modern, olyan, amely érdemes a vendégek bizalmára. Az M1-es autópályától 11 km-re alkalmas mind kirándulók, mind üzletemberek számára a mindennapi rohanás közben egy nyugodt ebédre vagy vacsorára.
A VIATORban jó ár-érték arányban változatosan tud hozzájutni a Vendég ahhoz az értékhez, amelyben egyszerre van jelen a modern gasztronómia és a bencés tradíció. A VIATOR harmonikusan illeszkedik csodálatos környezetébe a Pannonhalmi Fõapátság lábánál és egyúttal gyönyörû kilátást biztosít az õsi monostorra. A mûködtetést a Radványi Roland szaktanácsadó által kiválasztott fiatal csapat végzi, akik számára fontos kihívás az 1000 éves bencés apátság gasztronómiai arcát megjeleníteni a Pannonhalmára érkezõk számára. A VIATORban kiemelt szerep jut a boroknak, elsõsorban a stratégia partner Apátsági Pincészet termékeit – köztük olyan tételeket is, amelyek csak Pannonhalmán hozzáférhetõk – kínálja a Vendégeknek, de szinte minden borvidék képviseltetve van a borlapon. Az ételek és borok harmóniáját minden alkalommal igyekeznek a munkatársak szakszerû ajánlatokkal megteremteni, de a borestek során különösen is erre törekszik a csapat. Az épületben található és technikailag kiválóan felszerelt konferenciaterem optimális helye tud lenni üzleti tárgyalásoknak, szakmai továbbképzéseknek, csapatépítõ programoknak, tudományos tanácskozásoknak.
A Bakony-hegység közelsége és a Sokorói-dombság szomszédsága a különbözõ túrák megállóhelyévé teszik a VIATORt, ahol a természetjárást követõen megpihenhetnek és élvezhetik a konyha remekeit.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink